Двоє жителів Волині організували наркотрафік у колонію на Рівненщині

dvoye zhiteliv volini organizuvali narkotrafik u koloniyu na rivnenshhini 66d34359744b9 Двоє жителів Волині організували наркотрафік у колонію на Рівненщині

Двоє жителів Волині організували наркотрафік у колонію на Рівненщині

10:07, 31 серпня 2024

У Полицьку колонію передавали наркотики під виглядом цукру або ховали у продуктах.

Фото: поліція

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Рівненщині скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох чоловіків, які організували наркотрафік у колонію. Про це повідомляє обласна прокуратура. 
Як стало відомо, житель Волині, перебуваючи на замісній терапії через вживання опіоїдів, їздив у різні медичні заклади, де щоразу підписував новий договір та оформлював документи для отриманні медичного препарату, який містить метадон.
Крім того, у лютому цього року чоловік почав відправляти своєму знайомому, теж волинянину, який відбуває покарання у Полицькій виправній колонії, заборонені речовини.
Йдеться, зокрема, про метадон та бупренорфін. Наркотики зловмисник відправляв через логістичну компанію під виглядом цукру, цукрозаміннику або ховав у продуктах.
Правоохоронці задокументували 4 факти такого наркотрафіку.
Чоловікам загрожує до 10 років ув’язнення.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.