В Яремче співробітники ТЦК затримали водія туристичного автобуса, де перебували 50 людей

v yaremche spivrobitniki tck zatrimali vodiya turistichnogo avtobusa de perebuvali 50 lyudej 66d343367b6a4 В Яремче співробітники ТЦК затримали водія туристичного автобуса, де перебували 50 людей

В Яремче співробітники ТЦК затримали водія туристичного автобуса, де перебували 50 людей

12:15, 31 серпня 2024

У водія були ключі, документи та гроші на пальне, тож група туристів далі не змогла їхати.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В місті Яремче Івано-Франківській області працівники ТЦК та правоохоронці затримали водія автобуса, який віз 50 людей з Полтавщини. Про це повідомляє Суспільне.
Зазначається, що водія посадили у авто та забрали. Разом з ним був син, який по телефону дізнався, що батько вже проходить ВЛК. 
В нього були документи, ключі від машини та гроші на пальне – тому 50 пасажирів не могли продовжити свою поїздку.
«Водій зупинився неподалік заправки. Поки люди відійшли поїсти, у туалет, під’їхала поліція разом із працівниками Надвірнянського районного ТЦК. Водія із документами, ключами від автобуса та грошима на пальне посадили в автомобіль та забрали. Усі люди залишились на вулиці. Виїзд у Полтаву мав бути завтра вранці. Із водієм їхав його 14-річний син, який залишився зараз один, бо тата забрали. Дитина намагалась додзвонитись до батька, він йому тільки сказав, що він у Франківську в лікарні проходить ВЛК», — розповіла туристка виданню.
Всіх пасажирів автобуса згодом пересадили на місцевий транспортний засіб.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.