Не було права на відстрочку та бронювання — у ТЦК пояснили, чому затримати водія автобуса, який їхав у Яремче

ne bulo prava na vidstrochku ta bronyuvannya u tck poyasnili chomu zatrimati vodiya avtobusa yakij d197xav u yaremche 66d342a5aca16 Не було права на відстрочку та бронювання — у ТЦК пояснили, чому затримати водія автобуса, який їхав у Яремче

Не було права на відстрочку та бронювання — у ТЦК пояснили, чому затримати водія автобуса, який їхав у Яремче

18:18, 31 серпня 2024

У ТЦК вказали, що водій туристичного автобуса з Полтави порушив правила військового обліку.

Фото: іnformator.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як повідомлялося, у місті Яремче Івано-Франківській області працівники ТЦК та правоохоронці затримали водія автобуса, який віз 50 людей з Полтавщини. 
У Івано-Франківському ТЦК пояснили, чому саме довелось затримати водія прямо під час поїздки.
Там вказали, що водій туристичного автобуса з Полтави порушив правила військового обліку, не має права на відстрочку та не заброньований.
За даними відомства, під час проведення мобілізаційних заходів мобільною групою Надвірнянського ТЦК та СП Івано-Франківської області було виявлено громадянина України призовного віку.
«В ході спілкування з ним з’ясувалося, що він порушив військовий облік і не має права на відстрочку або бронювання. З огляду на це, громадянину запропонували пройти військово-лікарську комісію, на що він добровільно погодився», — йдеться у повідомленні.
За результатами ВЛК чоловіка визнали придатним до військової служби та направили для проходження базової військової підготовки в один із навчальних центрів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.