Підпалив купюри та кинув їх на підлогу: в Одесі затримали чоловіка, який намагався підпалити храм

pidpaliv kupyuri ta kinuv d197x na pidlogu v odesi zatrimali cholovika yakij namagavsya pidpaliti Підпалив купюри та кинув їх на підлогу: в Одесі затримали чоловіка, який намагався підпалити храм

Підпалив купюри та кинув їх на підлогу: в Одесі затримали чоловіка, який намагався підпалити храм

20:15, 28 серпня 2024

Зловмиснику загрожує до 10 років увʼязнення.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі правоохоронці затримали 21-річного чоловіка, який намагався влаштувати пожежу в храмі. Про це повідомляє поліція Одеської області.
За даними слідства, 27 серпня чоловік купив в одному з супермаркетів пляшки із запальною сумішшю, зайшов до храму, розлив рідину по периметру зали, підпалив пару грошових купюр і кинув їх на підлогу, які зрештою згасли. У цей час у приміщення увійшла служителька, яку правопорушник відштовхнув і втік.
Фігуранту повідомили про підозру у закінченому замаху на умисне пошкодження чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Згідно з ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, чоловікові загрожує до десяти років ув’язнення.
«Мотиви його вчинку встановлюватимемо в ході подальшого слідства. В рамках провадження буде призначено низку експертиз, зокрема на перевірку осудності правопорушника», — зазначив начальник слідчого відділення відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Петро Чефарлічев.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.