На Львівщині заступник голови однієї з громад за хабар обіцяв вирішити земельне питання

na lvivshhini zastupnik golovi odniyed197 z gromad za xabar obicyav virishiti zemelne pitannya 66cf4f1178814 На Львівщині заступник голови однієї з громад за хабар обіцяв вирішити земельне питання

На Львівщині заступник голови однієї з громад за хабар обіцяв вирішити земельне питання

08:12, 28 серпня 2024

Правоохоронці затримали посадову особу під час одержання ним неправомірної вигоди – 1 000 доларів.

Фото: npu.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомив, що на Львівщині затримали на хабарі заступника голови однієї з територіальних громад.
Зазначається, що посадовець пообіцяв допомогти з вирішенням земельного питання. Проте, вартість узаконення приватизації земельної ділянки та житлового будинку становила 1 000 доларів.
«Правоохоронці затримали посадову особу під час одержання ним неправомірної вигоди – 1 000 доларів, які вилучили на місці події», — заявили у відомстві.
На підставі отриманих доказів затриманому заступникові голови тергромади повідомили підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення 241 840 гривень застави.  Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.