Лукашенко неочікувано привітав українців з Днем Незалежності

lukashenko neochikuvano privitav ukrad197nciv z dnem nezalezhnosti 66ccae00470f0 Лукашенко неочікувано привітав українців з Днем Незалежності

Лукашенко неочікувано привітав українців з Днем Незалежності

15:11, 24 серпня 2024

Самопроголошений президент Білорусі раптово привітав українців з Днем Незалежності.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко попри свої заяви про стягування до кордону з Україною майже третини своєї армії, знову вирішив привітати український народ із Днем Незалежності.
Привітання оприлюднили на офіційному сайті Лукашенка.
Зокрема, в оголошенні сказано, що Лукашенко побажав мешканцям України «мирного неба та громадянської згоди, благополуччя їх щедрій країні, згуртованості сім’ям».
«На білоруській землі завжди з особливою повагою та теплотою ставилися до сердечного та працьовитого народу України. Протягом тривалого часу наші нації знаходили сили в єдності, ділили радість і горе, дах і хліб, разом долали негаразди та пишалися своїми успіхами. Нас об’єднують не лише спільна доля та споріднені зв’язки, а й прагнення дружити та жити з сусідами», — йдеться у заяві.
Як раніше ми писали, речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко повідомив, що ситуація на українсько-білоруському кордоні залишається стабільною, протягом останнього часу вона не змінилася, нестандартних дій у вигляді роботи ДРГ чи інших провокацій з боку Білорусі не фіксують.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.