Анджей Дуда вважає, що Україна незабаром завершить перемогою війну проти рф

andzhej duda vvazhaye shho ukrad197na nezabarom zavershit peremogoyu vijnu proti rf 66ccadb86c86b Анджей Дуда вважає, що Україна незабаром завершить перемогою війну проти рф

Анджей Дуда вважає, що Україна незабаром завершить перемогою війну проти рф

19:05, 24 серпня 2024

Війна незабаром завершиться перемогою сил свободи над світом тиранії, – заявив Анджей Дуда.

Джерело фото: АНТИКОР

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що збройна агресія росії проти України невдовзі завершиться, а перемогу здобудуть сили свободи. Про це він сказав під час своєї промови з нагоди Дня незалежності України в Києві.
Дуда висловив впевненість, що Україна відстоїть свою свободу, підкресливши, що День незалежності України певною мірою є святом незалежності всієї Центральної Європи. Він відзначив героїчну боротьбу українського народу за свою державність і пообіцяв, що Польща підтримуватиме Україну до переможного завершення війни.
«Ми, поляки, знаємо, що незалежність не дається раз і назавжди. У нашій історії ми переживали трагічні моменти, ми двічі втрачали суверенітет і двічі відновлювали його надлюдськими зусиллями», – наголосив польський президент.
Дуда додав, що приклад боротьби поляків за свою державність свідчить: наполегливість і прагнення до свободи неодмінно приведуть до перемоги, навіть якщо ворог значно сильніший.
«Я не мав і не маю найменшого сумніву, що, об’єднавшись у своїх зусиллях і боротьбі, мужній український народ відстоїть свою незалежність. І хоча сьогодні Україна бореться з російським агресором, бореться не на життя, а на смерть за свою незалежність, я переконаний, що війна незабаром завершиться перемогою сил свободи над світом тиранії. Тоді з темряви війни, на руїнах і випалених територіях почне куватися новий світ», – зазначив президент Польщі.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.