Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни — Зеленський відрегував на нічну атаку рф

potriben takij tisk na agresora yakij zmusit jogo do pripinennya vijni zelenskij vidreguvav na nichnu ataku rf 671df048eb059 Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни — Зеленський відрегував на нічну атаку рф

Потрібен такий тиск на агресора, який змусить його до припинення війни — Зеленський відрегував на нічну атаку рф

15:35, 26 жовтня 2024

Президент Зеленський наголосив, що повномасштабна війна триває вже третій рік і вимагає тиску на агресора для зупинки терору.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У ніч на 26 жовтня рф атакувала українські міста шахедами та ракетами. На жаль, є загиблі та постраждалі. Президент Володимир Зеленський, коментуючи трагічні події ночі, зазначив, що російську агресію може бути зупинено тільки рішучими діями, а не розмовами.
«Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розвʼязана війна», — повідомив Президент у соцмережі.
Він зазначив, що вночі рф била по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та інших наших регіонах.
«У Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. На жаль, троє загиблих, і серед них дитина. В Києві цей російський удар забрав життя дівчинки – їй було лише 14 років. Мої співчуття рідним та близьким. Багато поранених від цих ударів. Усім їм надано необхідну допомогу», — зазначив Зеленський.
Він підкреслив, що вже третій рік триває повномасштабна війна, яка має лише одного винуватця – москву. Саме тому потрібен такий тиск на противника, який здатен змусити його до припинення терору.
Нагадаємо, в результаті влучання російського дрона у багатоповерхівку в Києві, загинула неповнолітня дівчинка.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.