Указом Президента Іван Гаврилюк очолив міжвідомчу комісію з військово-технічного співробітництва

ukazom prezidenta ivan gavrilyuk ocholiv mizhvidomchu komisiyu z vijskovo texnichnogo spivrobitnictva 671defe63b115 Указом Президента Іван Гаврилюк очолив міжвідомчу комісію з військово-технічного співробітництва

Указом Президента Іван Гаврилюк очолив міжвідомчу комісію з військово-технічного співробітництва

17:24, 26 жовтня 2024

Перший заступник голови Міноборони став головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

Фото: armyinform.com.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Першого заступника міністра оборони України Івана Гаврилюка призначено головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю. Відповідний указ №736/2024 підписав президент України Володимир Зеленський.
У документі зазначено: «Призначити ГАВРИЛЮКА Івана Юрійовича – першого заступника  Міністра оборони України – головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю, увільнивши  І.Фоменка від виконання обов’язків голови цієї Міжвідомчої комісії».
Згідно з указом, колишній заступник міністра економіки Ігор Фоменко звільнений від виконання обов’язків голови комісії. Іван Гаврилюк має подати пропозиції щодо персонального складу Міжвідомчої комісії в установлені терміни.
Також визнано недійсним указ президента України від 9 жовтня 2023 року №680/2023 «Питання Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю».
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.