Прикордонні громади Чернігівщини почали отримувати грошові виплати на опалення

prikordonni gromadi chernigivshhini pochali otrimuvati groshovi viplati na opalennya 671defc0b6b52 Прикордонні громади Чернігівщини почали отримувати грошові виплати на опалення

Прикордонні громади Чернігівщини почали отримувати грошові виплати на опалення

18:36, 26 жовтня 2024

1 232 домогосподарства вже отримали допомогу.

Джерело фото: volynpost

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прикордонні громади Чернігівщини почали отримувати грошові виплати на опалення, повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Виплати надаються населеним пунктам, які розташовані в 10-кілометровій зоні від державного кордону з росією, зокрема Городнянській, Корюківській, Новгород-Сіверській, Семенівській та Сновській громадам.
Згідно з інформацією Чернігівської обласної військової адміністрації, наразі 1 232 домогосподарства вже отримали кошти від Міжнародного Комітету Червоного Хреста, а загалом допомога охопить 4 293 домогосподарства.
Крім того, міжнародні партнери також надають підтримку іншим громадам області, особливо вразливим категоріям населення. Вони отримають тверде паливо у натуральній формі або грошову допомогу на його придбання. Загальна кількість таких домогосподарств перевищує 6 тисяч, з яких близько 4,5 тисячі розташовані в прикордонних громадах з росією, а майже тисяча — на кордоні з Білоруссю.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

гроші
Чернігів