Одеського правоохоронця викрили на спробі переправити чотирьох військовозобов’язаних за кордон

odeskogo pravooxoroncya vikrili na sprobi perepraviti chotirox vijskovozobovyazanix za kordon 671c9f3b52cdb Одеського правоохоронця викрили на спробі переправити чотирьох військовозобов’язаних за кордон

Одеського правоохоронця викрили на спробі переправити чотирьох військовозобов’язаних за кордон

12:59, 25 жовтня 2024

Правоохоронець знав розташування блокпостів та як їх оминути, а за послуги брав 6,5 тисячі доларів США з особи.

Джерело фото: ДБР

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Працівники Державного бюро розслідувань за підтримки СБУ повідомили про підозру співробітнику правоохоронних органів Одеської області, який намагався налагодити незаконний канал для переправлення чоловіків призовного віку до невизнаного Придністров’я. Про це повідомили в ДБР.
За даними слідства, чоловік почав організовувати схему у вересні, добре знаючи прикордонну територію та розташування блокпостів. «Клієнтів» для виїзду за кордон він набирав через соцмережі, а за послугу вимагав 6,5 тисячі доларів США з особи. Йому допомагали спільники, які мали супроводжувати чоловіків до кордону.
22 жовтня працівники ДБР затримали підозрюваного під час спроби переправити через кордон чотирьох військовозобов’язаних. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон). Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.
Санкція статті передбачає до 9 років позбавлення волі. Триває слідство під керівництвом Одеської обласної прокуратури, правоохоронці встановлюють повне коло причетних.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

поліція
ДБР
мобілізація