По 1000 грн на людину — Володимир Зеленський анонсував виплати українцям з 1 грудня

po 1000 grn na lyudinu volodimir zelenskij anonsuvav viplati ukrad197ncyam z 1 grudnya 671c9d7b8a9f8 По 1000 грн на людину — Володимир Зеленський анонсував виплати українцям з 1 грудня

По 1000 грн на людину — Володимир Зеленський анонсував виплати українцям з 1 грудня

20:58, 25 жовтня 2024

В Україні запровадять нову програму Є-підтримка – по тисячі гривень для кожного, але ці гроші можна буде витратити не на всі товари.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський анонсував виплати українцям з 1 грудня у рамках програми Є-підтримка.
 «Я доручив уряду запровадити з 1 грудня нову програму, яка буде відчутною для кожної сім’ї в Україні. Є-підтримка для всіх наших людей – дорослі, діти, кожна сім’я в Україні. Тисяча гривень на людину – на родину це вийде по кілька тисяч гривень», – заявив Президент.
Володимир Зеленський додав, що ці кошти можна буде витратити на оплату українських товарів і послуг, зокрема комунальних послуг, електрики. Також гроші можна буде витратити на квитки Укрзалізниці, ліки, книжки та культурні послуги, або ж задонатити на ЗСУ.
Раніше ми писали, що 50% видатків на виплату пенсій було покрито за рахунок 12,7 млрд доларів міжнародних позик і грантів.
Також повідомлялося, що Україна повинна готувати пенсійну реформу і переглянути законодавство щодо спеціальних пенсій.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Володимир Зеленський