Coca-Cola відкликає в Австрії 28 мільйонів пляшок з напоями через помилку на виробництві

coca cola vidklikaye v avstrid197 28 miljoniv plyashok z napoyami cherez pomilku na virobnictvi 671c9d704b059 Coca-Cola відкликає в Австрії 28 мільйонів пляшок з напоями через помилку на виробництві

Coca-Cola відкликає в Австрії 28 мільйонів пляшок з напоями через помилку на виробництві

21:06, 25 жовтня 2024

В продукцію могли потрапити дрібні шматочки металу.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Компанія Coca-Cola в Австрії оголосила про вилучення приблизно 28 мільйонів півлітрових пляшок з напоями через технічну помилку на виробництві, внаслідок якої в продукцію могли потрапити дрібні шматочки металу.  Про це повідомляє АРА.
Відкликаються пляшки з датами придатності від 04.02.2025 до 12.04.2025 та кодуванням «WP». Покупці отримають свої гроші назад, навіть без чека.
«Це, напевно, найбільше відкликання товару в історії Австрії: по всій країні 28 мільйонів півлітрових пляшок Coca-Cola, Fanta, Sprite і MezzoMix повертаються підприємству. Утім, наразі не зрозуміло, що буде з цими пляшками», — повідомили у компанії.
Там додали, що причина відкликання пляшок з напоями пов’язана з тим, що «у дуже обмеженій кількості з них» можуть бути «невеличкі шматочки металу через технічну помилку на виробництві». За даними австрійських ЗМІ, під час розливу могло зламатися спеціальне сито.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.
 
 
 

Австрія