На Миколаївщині зʼявиться новий індустріальний парк

na mikolad197vshhini zcabcyavitsya novij industrialnij park 671c9cbe86ad3 На Миколаївщині зʼявиться новий індустріальний парк

На Миколаївщині зʼявиться новий індустріальний парк

23:59, 25 жовтня 2024

Кабмін затвердив новий індустріальний парк «Техно Парк Вознесенськ» у Миколаївській області на 1050 нових робочих місць.

Фото: novosti-n.org

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про включення нового індустріального парку «Техно Парк Вознесенськ» до офіційного реєстру. Про це повідомило Міністерство економіки.
Парк розташовуватиметься на площі 19,05 га у Вознесенську та селі Бузьке (Вознесенський район Миколаївської області). Як зазначив заступник міністра економіки Віталій Кіндратів, створення понад тисячі нових робочих місць у різних галузях переробної промисловості, а також у науково-технічній та IT сферах, сприятиме зростанню економіки регіону.
Зокрема, планується створення близько 1050 робочих місць у виробництві шкіри, будівельних матеріалів, машинобудуванні, а також у науково-технічній діяльності та інформаційних технологіях.
Для будівництва необхідної інфраструктури компанія-ініціатор «Кулат» планує витратити близько 56 млн грн власних коштів, а також залучити інвестиції до 800 млн грн. Протягом трьох років керуюча компанія проінвестує до 20 млн грн. Завдяки податковим пільгам учасники переробної промисловості зможуть внести близько 9,7 млн грн у розвиток парку до 2027 року.
Загалом до реєстру індустріальних парків України вже внесено 97 таких проектів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Миколаїв