У Києві судитимуть водія Maserati, який п’яним вчинив смертельну ДТП

u kiyevi suditimut vodiya maserati yakij pyanim vchiniv smertelnu dtp 671b4d29b369f У Києві судитимуть водія Maserati, який п’яним вчинив смертельну ДТП

У Києві судитимуть водія Maserati, який п’яним вчинив смертельну ДТП

15:59, 24 жовтня 2024

35-річний водій скоїв наїзд на мопед, на якому їхали чоловік та жінка.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві перед судом постане водій Maserati, який у нетверезому стані вчинив смертельну ДТП у Шевченківському районі столиці. Про це повідомила пресслужба столичної поліції.
Там зазначили, що у липні 35-річний водій скоїв наїзд на мопед, на якому їхали чоловік та жінка. Внаслідок зіткнення транспортних засобів, 48-річна пасажирка мопеда отримала несумісні із життям травми, а 28-річний водій двоколісного транспорту був госпіталізований до лікарні із травмами.
Поліцейські перевірили водія автомобіля на стан сп’яніння — прилад Драгер показав 1,66 проміле. Тоді, порушника затримали та оголосили йому про підозру.
На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Наразі обвинувальний акт відносно чоловіка було скеровано до суду. За вчинення смертельної ДТП кермувальнику загрожує до десяти років ув’язнення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

ДТП
Київ