$200 000 за виділення лісової ділянки — на хабарі погорів заступник голови ОДА

200 000 za vidilennya lisovod197 dilyanki na xabari pogoriv zastupnik golovi oda 671b4cce71123 $200 000 за виділення лісової ділянки — на хабарі погорів заступник голови ОДА

$200 000 за виділення лісової ділянки — на хабарі погорів заступник голови ОДА

16:58, 24 жовтня 2024

Приватне товариство намагалось взяти в оренду лісову ділянку площею 19 га.

Фото: openforest.org.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили колишньому заступнику голови обласної державної адміністрації про підозру у проханні надати неправомірну вигоду за виділення приватному товариству лісової ділянки у довгострокове користування. Про це повідомив офіційний сайт НАБУ.
За даними слідства, на початку 2024 року одне з приватних товариств з метою здійснення рекреаційної діяльності вирішило взяти в оренду лісову ділянку площею 19 га. Після кількох звернень з відповідними офіційними листами до ОДА та отримання відмов до представника товариства надійшла пропозиція від заступника голови.
«За виділення лісової ділянки у довготривале користування він висловив прохання надати 200 тис. дол. США, яке потім ще неодноразово висловлював впродовж травня-червня», — йдеться у повідомленні.
Наприкінці травня 2024 року посадовець повідомив про погодження рішення головою ОДА та готовність підписати документи про передачу землі.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

НАБУ
корупція
САП