У Києві судитимуть чоловіка, який систематично бив та ображав свою матір

u kiyevi suditimut cholovika yakij sistematichno biv ta obrazhav svoyu matir 6719f9da9a857 У Києві судитимуть чоловіка, який систематично бив та ображав свою матір

У Києві судитимуть чоловіка, який систематично бив та ображав свою матір

22:36, 23 жовтня 2024

Кривдник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві судитимуть чоловіка за систематичне вчинення домашнього насильства відносно матері. Кривдник ображав та бив літню жінку, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Про це повідомляє столична поліція.
До правоохоронців неодноразово зверталась 74-річна жінка із заявами про те, що її син тривалий час зловживає алкоголем та ображає її. Усі випадки документували працівники сектору протидії домашньому насильству.
Поліцейські складали відносно кривдника протоколи за ч. 2 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення – вчинення домашнього насильства. Суд призначав 46-річному чоловікові покарання у вигляді штрафу, а також зобов’язав його пройти обов’язкову програму для кривдників. Проте, правопорушник і надалі продовжував принижувати та ображати матір, бив та виганяв з її власної квартири.
Слідчі повідомили порушнику про підозру за ст. 126-1 Кримінального кодексу України та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк до двох років.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Київ
насильство