Які документи потрібно підготувати для отримання кредиту за програмою «Житло для ВПО»

yaki dokumenti potribno pidgotuvati dlya otrimannya kreditu za programoyu zhitlo dlya vpo 6718a83718e26 Які документи потрібно підготувати для отримання кредиту за програмою «Житло для ВПО»

Які документи потрібно підготувати для отримання кредиту за програмою «Житло для ВПО»

23:29, 22 жовтня 2024

Який список документів потрібно підготувати переможцям відбору.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як повідомляють у Мінреінтеграції, сім’ї переселенців, які були відібрані серед учасників програми «Житлові приміщення для ВПО», зможуть оформити пільговий кредит на придбання житла. Кредити надаються за найнижчою в Україні ставкою — 3% річних на строк до 30 років та початковим внеском від 6% вартості житла.
Для оформлення кредиту необхідно подати пакет документів до регіонального відділення Держмолодьжитла за місцем проживання.
Який список документів потрібно підготувати переможцям відбору – у відео нижче:

Програма доступного іпотечного кредитування для ВПО реалізується Мінреінтеграції та Держмолодьжитлом за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW).
Як раніше стало відомо, українці віком до 25 років тепер мають можливість отримати до 150 тисяч гривень на відкриття власної справи через урядову програму єРобота.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

кредит
документи
ВПО