У ВМС пояснили, чому Кримський міст не знищений

u vms poyasnili chomu krimskij mist ne znishhenij 6717562ee299a У ВМС пояснили, чому Кримський міст не знищений

У ВМС пояснили, чому Кримський міст не знищений

09:46, 22 жовтня 2024

Не слід забувати, що є пріоритетність цілей та про те, що є протидія з боку ворога — речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керченський міст досі не знищений через те, що у Збройних Силах України є певні пріоритети, а також через дії противника, які заважають виконанню цієї мети. Про це під час телемарафону сказав речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук.
Він зазначив, що підрозділи ВМС ЗСУ вже неодноразово вражали об’єкти, які знаходились у східній частині Азовського моря.
«Це і Краснодарський край, і Єйськ, порт Кавказ… Тобто, якщо взяти мапу, то зрозуміло, що міст в зоні ураження наших систем озброєння. І це ні для кого не секрет, що всі ці системи працювали навіть далі, ніж знаходиться ця незаконна прибудова», — сказав Плетенчук.
Він зазначив, що суто технічно українські військовослужбовці мають можливість завдати удару по мосту, але «не слід забувати про те, що є протидія з боку ворога».
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

ЗСУ
Крим