На Черкащині затримали чоловіка, який через ревнощі намагався вбити неповнолітню співмешканку

na cherkashhini zatrimali cholovika yakij cherez revnoshhi namagavsya vbiti nepovnolitnyu spivmeshkanku 6710bf36589ca На Черкащині затримали чоловіка, який через ревнощі намагався вбити неповнолітню співмешканку

На Черкащині затримали чоловіка, який через ревнощі намагався вбити неповнолітню співмешканку

07:36, 17 жовтня 2024

27-річний чоловік під час сварки через ревнощі зі своєю 17-річною співмешканкою завдав їй ножове поранення.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Черкащині правоохоронці повідомили про підозру місцевому жителю у вчиненні злочину, пов’язаного з домашнім насильством – незакінченого замаху на умисне вбивство.
Як повідомила Черкаська обласна прокуратура, 27-річний чоловік під час сварки через ревнощі зі своєю 17-річною співмешканкою завдав їй ножове поранення в життєво важливі органи. Інцидент стався ввечері 12 жовтня.
«Умисел на вбивство підозрюваний не довів до кінця, оскільки цьому завадила його матір, яка припинила протиправні дії», — заявили у прокуратурі.
Потерпілу в тяжкому стані доставили до реанімації медичного закладу. Її прооперували, наразі стан неповнолітньої стабільно задовільний.
За клопотанням прокурорів підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

прокуратура