Глава розвідки Німеччини попередив, що рф може напасти на НАТО до 2030 року

glava rozvidki nimechchini poperediv shho rf mozhe napasti na nato do 2030 roku 670e1cb265faa Глава розвідки Німеччини попередив, що рф може напасти на НАТО до 2030 року

Глава розвідки Німеччини попередив, що рф може напасти на НАТО до 2030 року

21:21, 14 жовтня 2024

Глава розвідки Німеччини Бруно Каль бачить пряму військову загрозу з боку росії.

Фото: tagesschau.de

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керівник Федеральної розвідувальної служби Німеччини (BND) Бруно Каль вважає, що росія буде здатна напасти на територію НАТО протягом найближчих 6 років, пише n-tv.
«Найпізніше до кінця цього десятиліття російські війська будуть в змозі напасти на НАТО», – сказав Каль.
 «Кремль розглядає Федеративну Республіку Німеччина як ворога», – додав він, зазначивши, що Німеччина є другою найбільшою країною, яка підтримує Україну, що зазнала вторгнення росії.
 «Ми перебуваємо в прямому конфлікті з росією», – сказав він.
За його словами, російський диктатор путін стурбований не лише Україною, але й «насправді створенням нового світового порядку», і спецслужби рф все частіше використовують всі свої засоби «і без жодних докорів сумління».
«Подальша ескалація ситуації є малоймовірною», – заявив глава BND і додав, що політики повинні надати німецьким службам безпеки засоби і повноваження для відвернення цих небезпек.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.