Володимир Зеленський відреагував на плани рф використати війська КНДР для війни проти України

volodimir zelenskij vidreaguvav na plani rf vikoristati vijska kndr dlya vijni proti ukrad197ni 670ccaf1458e4 Володимир Зеленський відреагував на плани рф використати війська КНДР для війни проти України

Володимир Зеленський відреагував на плани рф використати війська КНДР для війни проти України

20:36, 13 жовтня 2024

Глава держави зазначив, що в таких умовах відносини України з партнерами потребують розвитку.

Фото: bbc.co.uk

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський заявив, що між росією та Північною Корею нарощується союзництво. Про це він сказав у вечірньому зверненні 13 жовтня.
«Це вже не просто про передачу зброї. Це фактично про передачу людей з Північної Кореї до військових сил окупанта. Очевидно, що в таких умовах наші відносини з партнерами потребують розвитку», — написав він на своїй сторінці у Facebook.
Президент зазначив, що фронт потребує більшої підтримки.
«Коли ми говоримо про більшу далекобійність для України та більш рішуче постачання для наших сил – це не просто перелік військових засобів. Це про збільшення тиску на агресора, який буде для росії сильнішим, ніж вони можуть витримати. І це про недопущення більшої війни», — заявив Зеленський. 
Глава держави додав, що справжній мир може бути досягнутий лише завдяки силі, і увесь наступний тиждень буде присвячений роботі з партнерами України – заради такої сили, заради справжнього миру.
«Команди працюватимуть. Буде робота і з лідерами також. Дуже розраховуємо на те, що ухвалення рішень не забариться», — заявив Президент.

Нагадаємо, раніше ми писали, що кілька тисяч військових із Північної Кореї проходять підготовку в рф. Їх можуть перекинути на фронт до кінця року. 
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

росія
війна
КНДР
Володимир Зеленський