Трьом грузинським телеканалам загрожують штрафи через відмову крутити агітацію партії влади

trom gruzinskim telekanalam zagrozhuyut shtrafi cherez vidmovu krutiti agitaciyu partid197 vladi 67023e919908d Трьом грузинським телеканалам загрожують штрафи через відмову крутити агітацію партії влади

Трьом грузинським телеканалам загрожують штрафи через відмову крутити агітацію партії влади

20:05, 5 жовтня 2024

Опозиційні телеканали Грузії відмовляються транслювати «російської пропаганди» від керівної партії.

Джерело фото: newsgeorgia

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Три опозиційні телеканали у Грузії – Formula, Mtavari та TV Pirveli – заявили про можливі штрафи за відмову розмістити скандальну передвиборчу рекламу керівної партії «Грузинська мрія». Як повідомляє Новости-Грузия, у ролику виборців лякають кадрами руйнувань в Україні, закликаючи «обирати мир» і натякаючи на можливість війни в разі підтримки опозиційних сил.
Згідно із законом, телеканали зобов’язані надавати безкоштовний ефірний час для реклами всіх парламентських партій упродовж останнього місяця перед виборами. Проте канали заявили, що ця реклама є формою «російської пропаганди» і неповагою до українського народу.
«Контрольована Іванішвілі влада ставить нас перед дилемою: або ми даємо в ефір ці відеоролики, або на нас накладуть велетенські штрафи, що загрожують нашій діяльності», – йдеться у спільній заяві телеканалів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.