На Хмельниччині жінка намагалась продати три гуманітарні авто, привезені з-за кордону для ЗСУ

na xmelnichchini zhinka namagalas prodati tri gumanitarni avto privezeni z za kordonu dlya zsu 66fe49b615b10 На Хмельниччині жінка намагалась продати три гуманітарні авто, привезені з-за кордону для ЗСУ

На Хмельниччині жінка намагалась продати три гуманітарні авто, привезені з-за кордону для ЗСУ

09:16, 3 жовтня 2024

Жінка, яка не мала зв’язку з благодійною організацією, вдавала себе за її працівника та запропонувала місцевому жителю купити три автомобілі за 15 000 доларів, привезені з-за кордону для ЗСУ.

Фото: прокуратура

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Жінка із Хмельниччини намагалася продати гуманітарні автівки, призначені для ЗСУ. Їй оголосили підозру в шахрайстві, повідомляє обласна прокуратура.
За даними слідства, жінка представилась працівником благодійної організації та запропонувала місцевому жителю купити три автомобілі за 15 000 доларів США, які привезені з-за кордону у якості гуманітарної допомоги для ЗСУ.
Насправді ж підозрювана лише мала доступ до автівок через знайомих, чим і користувалась, щоб продемонструвати їх потенційному покупцю. Ніякого відношення до благодійної організації вона не мала.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.