У пункті пропуску на кордоні з Угорщиною обмежать рух транспорту на два тижні

u punkti propusku na kordoni z ugorshhinoyu obmezhat rux transportu na dva tizhni 66ed2735daca7 У пункті пропуску на кордоні з Угорщиною обмежать рух транспорту на два тижні

У пункті пропуску на кордоні з Угорщиною обмежать рух транспорту на два тижні

16:03, 19 вересня 2024

У зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття в зоні митного контролю пункту транспорт рухатиметься лише двома смугами з п’яти наявних.

Джерело ілюстративного зображення: Уніан

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Наступні два тижні рух транспорту у пункті пропуску «Чоп – Захонь» буде частково обмежено через ремонтні роботи в зоні митного контролю. Про це повідомила Державна митна служба.
«Упродовж наступних двох тижнів у пункті пропуску «Чоп – Захонь», що на українсько-угорському кордоні, буде частково обмежено рух легкових та вантажних транспортних засобів у напрямку виїзду з України», — йдеться в повідомленні.
Таким чином, у зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття в зоні митного контролю транспорт рухатиметься лише двома смугами з п’яти наявних.
Ремонтні роботи проводяться в рамках проекту осучаснення митно-прикордонної інфраструктури за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.