Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці — поліція повідомила деталі

bijka zi strilyaninoyu u sofid197vskij borshhagivci policiya povidomila detali 66ebd4f9c6a7f Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці — поліція повідомила деталі

Бійка зі стріляниною у Софіївській Борщагівці — поліція повідомила деталі

22:54, 18 вересня 2024

У Софіївській Борщагівці між двома компаніями у кількості 13 осіб стався конфлікт.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Софіївській Борщагівці поліцейські затримали шістьох учасників масової бійки. Інцидент стався 17 вересня поблизу одного з ресторанів.
Як повідомила поліція Київської області, слідчі розслідують кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронному органу тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.
Правоохоронцями встановлено, що між двома компаніями у кількості 13 осіб стався конфлікт, який переріс в бійку. На місце події працівники поліції охорони, які намагалися припинити правопорушення.
«Один з учасників бійки накинувся на поліцейського. Інший співробітник застосував зброю, здійснивши декілька пострілів у повітря, у результаті постраждалі відсутні. Конфлікт був припинений одразу на місці події», — повідомили у поліції.
Там додали, що шістьох учасників конфлікту поліцейські затримали. Слідство триває.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.