Американське подружжя на марафоні «Don’t Can’t for Ukraine» дісталося Тернополя

amerikanske podruzhzhya na marafoni dont cant for ukraine distalosya ternopolya 66ebd4e12a4ee Американське подружжя на марафоні «Don't Can't for Ukraine» дісталося Тернополя

Американське подружжя на марафоні «Don’t Can’t for Ukraine» дісталося Тернополя

07:00, 19 вересня 2024

Подружжя з США завершило черговий етап марафону в Тернополі, разом з Нацгвардією України пробігли 5 км.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Подружжя з США Тайлер і Ніккі Чей, яке бере участь у марафоні «Don’t Can’t for Ukraine» («Ні… Можу… заради України!»), досягло Тернополя. Там до них приєдналися представники Національної гвардії України, які разом з американцями пробігли символічну дистанцію в 5 кілометрів. Про це повідомила Тернопільська обласна військова адміністрація.
Подружжя вже подолало 300 км з початкового пункту на кордоні Румунії, що відповідає семи марафонам. Вони планують завершити свій забіг, подолавши загалом 1200 км, у Запоріжжі.
«В медіа США Україна показується, як повністю розбомблена країна. Навіть попри війну, тут є чудові міста і люди. Ми хочемо, щоб світ це бачив і ще більше підтримував українців. Цей забіг не просто випробування фізичної витривалості — це жест підтримки захисникам, які борються за свободу та незалежність України», — прокоментував Тайлер Чей.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.