ВАКС оголосив нардепа Андрія Одарченка в міжнародний розшук

vaks ogolosiv nardepa andriya odarchenka v mizhnarodnij rozshuk 66ebd49b68aa2 ВАКС оголосив нардепа Андрія Одарченка в міжнародний розшук

ВАКС оголосив нардепа Андрія Одарченка в міжнародний розшук

09:46, 19 вересня 2024

Нардепа, підозрюваного у спробі підкупу керівництва Мінвідновлення, оголосили у міжнародний розшук.

Джерело фото: Уніан

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вищий антикорупційний суд задовільнив клопотання прокурора САП та оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата України IX скликання. Про це повідомляють у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.
За інформацією медіа, мова йде про Андрія Одарченка.
Як зазначається, оголошений у міжнародний розшук депутат підозрюється у наданні неправомірної вигоди голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.
У САП повідомляють, що 18 вересня підозрюваний не з’явився у судове засідання. Про причини неявки нардеп суд та прокурора не повідомив. Захисники також не змогли повідомити суду про місце перебування їхнього підзахисного та наголошують на відсутності зв’язку з ним.
«Зважаючи на це, прокурор у суді ініціював питання щодо стягнення в дохід держави застави, визначеної у якості запобіжного заходу нардепу, накладення на нього грошового стягнення, а також щодо оголошення його в розшук», — пишуть у САП.
Клопотання щодо стягнення застави і зміни запобіжного заходу на більш суворий будуть розглядати 23 вересня.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.