Конгрес США проведе слухання через появу НЛО — деталі

kongres ssha provede sluxannya cherez poyavu nlo detali 66ea86c770307 Конгрес США проведе слухання через появу НЛО — деталі

Конгрес США проведе слухання через появу НЛО — деталі

12:42, 16 вересня 2024

Слухання планують провести через появу невідомого літального об’єкта поблизу військової бази ядерної зброї.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Конгресі Сполучених Штатів Америки проведуть слухання щодо непізнаних літальних об’єктів. Оскільки нещодавно з’явилися повідомлення про літальний апарат біля бази ядерної зброї США. Про це повідомляє Daily Mail з посиланням на високопоставленого члена комітету сенату США з питань збройних сил. ​​
Як повідомляється, слухання можуть відбутися у вересні.
Інформацію підтвердила сенаторка Кірстен Джиллібранд, додавши, що «дуже важливо, аби ми продовжували робити речі загальнодоступними».
Також вона зауважила, комітет з питань збройних сил сенату представить «звіт про те, скільки непізнаних повітряних явищ ми оцінили й проаналізували, і надамо приклади того, що ми ідентифікували і що не ідентифікували».
Як відомо, декілька днів тому свідки зафіксували на відео обʼєкт, який пролітав за 95 км від бази ядерних озброєнь ВПС США Мальмстром. Його назвали НЛО з «численними миготливими ти обертовими вогнями».
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.