В Україні вже 82% об’єктів житлово-комунального господарства готові до опалювального сезону, — Денис Шмигаль

v ukrad197ni vzhe 82 obyektiv zhitlovo komunalnogo gospodarstva gotovi do opalyuvalnogo sezonu denis shmigal 66db2bc2bb18f В Україні вже 82% об'єктів житлово-комунального господарства готові до опалювального сезону, — Денис Шмигаль

В Україні вже 82% об’єктів житлово-комунального господарства готові до опалювального сезону, — Денис Шмигаль

16:17, 6 вересня 2024

У Запорізькій області готовність становить 79%, а найнижчий показник у Херсонській області — 54%.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Україні вже 82% об’єктів житлово-комунального господарства готові до опалювального сезону. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
«За даними Мінінфраструктури, підтверджується готовність станом на зараз на 82% об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального сезону. У тилових регіонах ці показники трошки вищі, у прифронтових — дещо нижчі», — зазначив очільник Кабміну.
Зокрема, за словами Шмигаля, у Запорізькій області готовність становить 79%, а найнижчий показник у Херсонській області — 54%.
Крім цього, міста і підприємства України потребують додатково 423 установки, 300 когенераційних установки і 300 блочно-модульних котелень, стверджує Шмигаль.
«»Основна увага була зосереджена на Харків, Харківську область з забезпечення подібним обладнанням», — додав він.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.