Привласнив 600 000 грн під час ремонту вентиляційної системи школи — у Києві судитимуть підрядника

privlasniv 600 000 grn pid chas remontu ventilyacijnod197 sistemi shkoli u kiyevi suditimut pidryadnika 66d9da25475ad Привласнив 600 000 грн під час ремонту вентиляційної системи школи — у Києві судитимуть підрядника

Привласнив 600 000 грн під час ремонту вентиляційної системи школи — у Києві судитимуть підрядника

18:27, 5 вересня 2024

Керівник підрядної організації вніс неправдиві відомості до актів приймання виконаних робіт.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно директора підрядної організації, яка виконувала роботи з ремонту вентиляційної системи однієї зі шкіл у Святошинському районі столиці.
Як повідомила Київська міська прокуратура, в жовтні 2021 року Управління освіти Святошинської РДА та підрядна організація уклали договір на виконання ремонту вентиляційної системи приміщень школи на суму понад 1 млн гривень.
«Однак, завищивши вартість використаних матеріалів та обладнання, керівник підрядної організації вніс неправдиві відомості до актів приймання виконаних робіт та в подальшому привласнив понад 600 тис гривень», — повідомили у відомств.
Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.
Також у прокуратурі додали, що правову оцінку дій працівників освіти також буде надано в рамках іншого кримінального провадження.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.