Держпраці пояснює, хто має право на страхові виплати в разі смерті потерпілого

derzhpraci poyasnyuye xto maye pravo na straxovi viplati v razi smerti poterpilogo 66d3431e49c09 Держпраці пояснює, хто має право на страхові виплати в разі смерті потерпілого

Держпраці пояснює, хто має право на страхові виплати в разі смерті потерпілого

12:52, 31 серпня 2024

У випадку смерті потерпілого право на отримання страхових виплат мають непрацездатні особи, які знаходилися на утриманні померлого або мали право на таке утримання на момент його смерті, а також дитина померлого, яка з’явилася на світ протягом не більше ніж десяти місяців після його смерті.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна служба з питань праці пояснює, хто має право на страхові виплати в разі смерті потерпілого.
У разі смерті потерпілого право на одержання щомісячних страхових виплат мають непрацездатні особи, які перебували на утриманні померлого або мали на день його смерті право на одержання від нього утримання, а також дитина померлого, яка народилася протягом не більш як десятимісячного строку після його смерті.
Право на одержання страхових виплат у разі смерті потерпілого мають також дружина (чоловік) або один з батьків померлого чи інший член сім’ї, якщо він не працює та доглядає дітей, братів, сестер або онуків потерпілого, які не досягли восьмирічного віку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.