Володимир Зеленський заявив, що там, де це можливо, діти мають піти до школи офлайн

volodimir zelenskij zayaviv shho tam de ce mozhlivo diti mayut piti do shkoli oflajn 66d09fe68b9de Володимир Зеленський заявив, що там, де це можливо, діти мають піти до школи офлайн

Володимир Зеленський заявив, що там, де це можливо, діти мають піти до школи офлайн

14:18, 29 серпня 2024

Уряд, обласна влада та громади мають забезпечити всі умови для цього.

Джерело фото: president.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У всіх регіонах України, де безпекова ситуація дозволяє це зробити, діти мають піти до школи офлайн. На цьому у своєму зверненні наголосив Президент України Володимир Зеленський.
«Провів сьогодні й тривалу нараду з урядовцями щодо підготовки до нового навчального року. Пріоритет очевидний. Там, де це можливо, діти мають піти в школу офлайн у цьому році», — сказан Глава держави.
За його словами, всі умови для цього Уряд, обласна влада та громади мають забезпечити.
«І це пріоритет саме стратегічний, це збереження нормальності в Україні, збереження можливостей для дітей здобувати нормальну освіту. Всі урядовці мають абсолютно чіткі завдання. Максимальна кількість відкритих шкіл має бути, і необхідні для цього рішення Уряду зрозумілі», — додав Президент.
Як писала «Судово-юридична газета», Рада оборони Києва під час засідання розглянула питання організації освітнього процесу у цьому навчальному році. 
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.