Зеленський прибув у Німеччину на засідання «Рамштайну»: Нам потрібна рішучість партнерів

zelenskij pribuv u nimechchinu na zasidannya ramshtajnu nam potribna rishuchist partneriv 66db2c6487402 Зеленський прибув у Німеччину на засідання «Рамштайну»: Нам потрібна рішучість партнерів

Зеленський прибув у Німеччину на засідання «Рамштайну»: Нам потрібна рішучість партнерів

11:00, 6 вересня 2024

Президент Володимир Зеленський зустрінеться з міністрами оборони США та Німеччини і проведе переговори з канцлером Німеччини.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський 6 вересня приїхав до Німеччини, де візьме участь у засіданні у форматі «Рамштайн». Він планує зустрітися з міністрами оборони США та Німеччини Ллойдом Остіном і Борисом Пісторіусом, а також провести переговори з канцлером Олафом Шольцом для отримання «далекобійних рішень партнерів».
«Нам потрібна рішучість партнерів та засоби, щоб зупинити російський повітряний терор. Потрібно, щоб уся зброя з уже оголошених пакетів підтримки нарешті потрапила в бойові бригади», — заявив Зеленський.
Президент також анонсував поїздку до Італії, на Міжнародний економічний форум Амброзетті. Зеленський зустрінеться з представниками італійського бізнесу і проведе переговори з прем’єркою Джорджею Мелоні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.