Володимир Зеленський нагородив спортсменів Олександра Усика та Ольгу Харлан Орденом Свободи

volodimir zelenskij nagorodiv sportsmeniv oleksandra usika ta olgu xarlan ordenom svobodi 66ccae0cbc04e Володимир Зеленський нагородив спортсменів Олександра Усика та Ольгу Харлан Орденом Свободи

Володимир Зеленський нагородив спортсменів Олександра Усика та Ольгу Харлан Орденом Свободи

14:17, 24 серпня 2024

На Софійській площі Володимир Зеленський вручив Орден Свободи Олександру Усику та Ользі Харлан.

Джерело фото: ОП

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На День Незалежності України Президент Володимир Зеленський вручив Орден Свободи чемпіону світу з боксу у суперважкій вазі Олександру Усику та олімпійській чемпіонці з фехтування Ользі Харлан. Урочиста церемонія відбулася на Софійській площі в Києві.
Олександр Усик, який володіє титулами WBA, WBO, IBF та IBO, та Харлан, відома своїми численними перемогами у фехтуванні, отримали цю високу нагороду за особливий внесок у зміцнення іміджу України на міжнародній арені та активну громадську позицію.
Ольга Харлан на літній Олімпіаді-2024 в Парижі принесла збірній України дві нагороди. Із шістьма медалями за кар’єру фехтувальниця встановила рекорд України за числом олімпійських нагород.
Орден Свободи – це державна нагорода, якою відзначають за видатні та особливі заслуги в утверджені суверенітету та незалежності України, консолідації українського суспільства, розвитку демократії, соціально-економічних та політичних реформ, відстоюванні конституційних прав, свобод людини і громадянина.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.