У Чехії чоловіку та жінці загрожує в’язниця, бо їх дитина 2 роки не ходила в школу

u chexid197 choloviku ta zhinci zagrozhuye vyaznicya bo d197x ditina 2 roki ne xodila v shkolu 66ccac66c632c У Чехії чоловіку та жінці загрожує в’язниця, бо їх дитина 2 роки не ходила в школу

У Чехії чоловіку та жінці загрожує в’язниця, бо їх дитина 2 роки не ходила в школу

19:46, 25 серпня 2024

Батьків звинуватили в тому, що вони поставили під загрозу виховання дитини.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Чехії правоохоронці відкрили кримінальну справу проти 64-річного чоловіка та 47-річної жінки через те, що вони майже два роки не зважали на те, що дитина не відвідує школу, передає видання Novinky.
Зазначається, що пару з Чеського Крумлова звинуватили в тому, що вони поставили під загрозу виховання дитини. За два навчальні роки дитина пропустила 1900 годин занять.
«Протягом двох навчальних років, 2022/2023 і 2023/2024, вони не звертали уваги на те, що дитина не відвідувала школу», – повідомив речник поліції Мілан Байчура.
Хоча початкова школа неодноразово попереджала обвинувачену пару про те, що дитина не відвідує школу, ніхто з них не відреагував.
За словами речника поліції, правоохоронці розслідують невелику кількість схожих справ, але не з такою великою кількістю пропущених годин.
У виданні додають, що чоловіку і жінці загрожує кілька років в’язниці за скоєння злочину, пов’язаного з перешкоджанням вихованню дитини.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.