Володимир Зеленський доручив розробити формат технологічної Ставки

volodimir zelenskij doruchiv rozrobiti format texnologichnod197 stavki 671c9d6829431 Володимир Зеленський доручив розробити формат технологічної Ставки

Володимир Зеленський доручив розробити формат технологічної Ставки

21:17, 25 жовтня 2024

За словами Глави держави, найбільший пріоритет — це дрони.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

25 жовтня Президент України Володимир Зеленський повідомив, що провів нараду з військовими та силовиками. Серед іншого обговорювали й новий формат Ставки верховного головнокомандувача.
«Ключові питання — про те, що зараз поки обмежує можливості України, і як їх можна вирішити. Плануємо залучити громадянське суспільство до роботи над внутрішнім Планом перемоги. Доручив зробити формат технологічної Ставки. Найбільший пріоритет — це дрони, звісно. У тому числі дрони, які можуть збивати «Шахеди» та інші ударні безпілотники», — сказав Зеленський.
Також Глава держави повідомив, що доручив ГУР разом із СБУ особливо зайнятись питаннями щодо визволення з російського полону цивільних осіб.
«Зараз по цьому результати недостатні. Опрацювали також і питання деяких законодавчих змін, які потрібні. А також санкційної політики. Нашої дипломатії. За кілька тижнів заслухаю результати», — зауважив він.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Володимир Зеленський