На перехресті в Черкасах 75-річний водій збив 9-річного хлопчика

na perexresti v cherkasax 75 richnij vodij zbiv 9 richnogo На перехресті в Черкасах 75-річний водій збив 9-річного хлопчика

На перехресті в Черкасах 75-річний водій збив 9-річного хлопчика

23:12, 25 жовтня 2024

Водій Volkswagen Caddy наїхав на дитину на самокаті.

Фото: cherkasypolice

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Слідчі поліції Черкаської області розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій травмувався хлопчик. Інцидент стався 25 жовтня близько 14:15 на регульованому перехресті вулиць Байди Вишневецького та бульвару Шевченка. Про це повідомили в поліції.
За попередньою інформацією, 75-річний водій автомобіля Volkswagen Caddy наїхав на 9-річного пішохода, який рухався на самокаті по пішохідному переходу. Внаслідок аварії дитина отримала травми та була госпіталізована до Черкаської обласної дитячої лікарні.
Слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту Черкаського районного управління поліції задокументували ДТП та відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

поліція
ДТП
діти
Черкаси