У Києві колишній співробітник ресторану повернувся з ножем до закладу для вирішення конфлікту

u kiyevi kolishnij spivrobitnik restoranu povernuvsya z nozhem do zakladu dlya virishennya konfliktu 671b4caeccf3b У Києві колишній співробітник ресторану повернувся з ножем до закладу для вирішення конфлікту

У Києві колишній співробітник ресторану повернувся з ножем до закладу для вирішення конфлікту

17:29, 24 жовтня 2024

Чоловік напав на адміністраторку з ножем через невирішений конфлікт із керівництвом.

Джерело фото: UA.KyivPolice

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Колишній співробітник одного з ресторанів Шевченківського району Києва постане перед судом за збройний напад на адміністраторку закладу. Чоловік, через конфлікт із керівництвом, прийшов до ресторану, погрожував дівчині ножем і викрав два мобільні телефони. Про це повідомила поліція Києва.
Інцидент стався ввечері, коли 41-річний нападник, колишній працівник ресторану, через невирішений конфлікт із керівництвом влаштував сутичку з адміністраторкою. Погрожуючи їй ножем, зловмисник відібрав два телефони й утік. Поліція оперативно затримала підозрюваного, вилучивши ніж і викрадені речі.
За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури підозрюваному повідомлено про обвинувачення за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України — розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Наразі досудове розслідування завершено, матеріали передано до суду. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

поліція
Київ
напад