Коли розпочнуться осінні канікули у школах Києва – у КМДА назвали дату

koli rozpochnutsya osinni kanikuli u shkolax kiyeva u kmda nazvali datu 671b4ad7526a0 Коли розпочнуться осінні канікули у школах Києва – у КМДА назвали дату

Коли розпочнуться осінні канікули у школах Києва – у КМДА назвали дату

08:12, 25 жовтня 2024

28 жовтня у школах Києва розпочинаються канікули.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Осінні канікули для столичних школярів розпочнуться 28 жовтня і триватимуть до 3 листопада. Про це повідомили у Київській міській держадміністрації.
Як зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, для учнів у цей час буде організована робота гуртків і компенсаторні заняття з різних предметів.
Окрім того, наступного тижня у закладах освіти розпочинається шкільний етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
Для вчителів міські установи підготували низку вебінарів з підвищення професійної майстерності, стресорегулювальні практики для підтримки ментального здоров’я учасників освітнього процесу та тренінги з домедичної підготовки.
У КМДА зазначають, що столичні заклади дошкільної та позашкільної освіти під час канікул продовжать роботу, зважаючи на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій у разі оголошення повітряної тривоги.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

діти
Київ
КМДА