Безпілотники вночі двома хвилями атакували Київ — КМВА

bezpilotniki vnochi dvoma xvilyami atakuvali kid197v kmva 671b4ac15ec85 Безпілотники вночі двома хвилями атакували Київ — КМВА

Безпілотники вночі двома хвилями атакували Київ — КМВА

08:48, 25 жовтня 2024

Внаслідок сьогоднішньої нічної повітряної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків дронів.

Ілюстративне зображення: Getty Images

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вночі з 24 на 25 жовтня ворог двома великими хвилями атакував Київ безпілотними літальними апаратами. Сумарно нічні тривоги тривали приблизно 4 години. Внаслідок падіння уламків зафіксовано загорання на відкритій території дерев та трави у Дарницькому районі. Інформації щодо потерпілих не надходило. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.
«Вже пʼятнадцята повітряна атака на Київ за 25 днів жовтня!  І знову ворог – російська федерація –  застосував виключно безпілотні літальні апарати. Вони були запущені з території курської області та краснодарського краю», – повідомили у КМВА.
За інформацією військової адміністрації, було знешкоджено до півтора десятка дронів ворога, що загрожували столиці. Більш детальну інформацію згодом вкажуть Повітряні Сили.
«Внаслідок сьогоднішньої нічної повітряної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків. Зокрема, в Дарницькому районі міста уламки збитих ворожих дронів призвели до загорання на відкритій території дерев та трави. Пожежу оперативно ліквідовано», — відмітили у КМВА та зауважили, що дані оперативного зведення уточнюються.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Київ
війна