На Рівненщині дворічному хлопчику травмували око – за справу взялася поліція

na rivnenshhini dvorichnomu xlopchiku travmuvali oko za spravu vzyalasya policiya 671b4a8de3278 На Рівненщині дворічному хлопчику травмували око – за справу взялася поліція

На Рівненщині дворічному хлопчику травмували око – за справу взялася поліція

10:18, 25 жовтня 2024

Також правоохоронці, які прибули у лікарню, виявили й інші тілесні ушкодження.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Рівненській області дворічний хлопчик потрапив до лікарні з травмою ока та раною вуха. Крім того, правоохоронці, які прибули у лікарню, виявили й інші тілесні ушкодження.
Про інцидент повідомили у поліції Рівненщини.
Правоохоронці розповіли, що 16 жовтня до них надійшло звернення від медиків Рівненської обласної дитячої клінічної лікарні.
«Одразу до медзакладу прибули правоохоронці, які виявили й інші тілесні ушкодження, тож за місцем проживання невідкладно скерували слідчо-оперативну групу та ювенальну превенцію», — повідомили у поліції.
Правоохоронці зазначають, що з метою встановлення усіх обставин інциденту залучили також працівників служби у справах дітей. Наразі потерпілого хлопчика та його 3-річного братика вилучили.
«На обліку сім’я не перебуває. Втім матір неодноразово притягувалася до адміністративної відповідальності», — йдеться у повідомленні.
Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною).
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.
 

поліція
діти
Рівне
досудове розслідування
ККУ