У Сухопутних військах нагадали, куди звертатися з питаннями щодо військової служби

u suxoputnix vijskax nagadali kudi zvertatisya z pitannyami shhodo vijskovod197 sluzhbi 6718a919d4693 У Сухопутних військах нагадали, куди звертатися з питаннями щодо військової служби

У Сухопутних військах нагадали, куди звертатися з питаннями щодо військової служби

19:07, 22 жовтня 2024

У Сухопутних військах ЗСУ нагадали, куди звертатися, щоб отримати консультації з приводу своїх прав та обов’язків у процесі мобілізації.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Україні діє гаряча лінія з питань мобілізації та обліку військовозобовʼязаних. Там можна отримати оперативну інформацію щодо військової служби.
Як повідомили у Сухопутних військах Збройних Сил України, за номерами телефонів громадяни можуть отримати консультації з приводу своїх прав та обов’язків у процесі мобілізації, а також дізнатися про актуальні зміни в законодавстві.
«Call-центр Командування Сухопутних військ забезпечує прямий контакт військовозобов’язаних і військових частин з командуванням. Він функціонує як інформаційно-довідкова служба, що допомагає вирішувати питання, пов’язані з проходженням служби, підготовкою, забезпеченням та підтримкою військовослужбовців», — пояснили там.
З питаннями можна звернутися за телефонами:

0 (800) 500 410 (загальні питання)
0 (800) 301 937 (питання комплектування, роботи ТЦК та СП).

Номери телефонів гарячої лінії у громадах нижче:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

ЗСУ
військовослужбовці
ТЦК
мобілізація