Переселенці на Київщині можуть отримати безкоштовні будматеріали для ремонту житла

pereselenci na kid197vshhini mozhut otrimati bezkoshtovni budmateriali dlya remontu zhitla 6718a7eda2209 Переселенці на Київщині можуть отримати безкоштовні будматеріали для ремонту житла

Переселенці на Київщині можуть отримати безкоштовні будматеріали для ремонту житла

07:18, 23 жовтня 2024

ВПО на Київщині можуть отримати безкоштовні будматеріали, у пріоритеті – вікна, двері та дахи.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило, що переселенці на Київщині можуть безкоштовно отримати будівельні матеріали для ремонту свого житла. Програму реалізує благодійний фонд «Рокада» за фінансової підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні.
До ініціативи можуть долучитися як власники житла, так і внутрішньо переміщені особи (ВПО), які:

придбали житло;
орендують його на тривалий термін;
проживають у житлі, наданому громадою безкоштовно.

В рамках програми доступні такі матеріали, як шифер, дошки, вікна, двері, гіпсокартон, ОСБ-плити, саморізи, металочерепиця та інше. Пріоритет буде надаватися відновленню вікон, дверей і дахів.
Для участі в програмі потрібно заповнити гугл-форму за посиланням. Додаткову інформацію можна отримати за номером гарячої лінії БФ «Рокада»: (063) 299-83-24 з 09:00 до 18:00. Програма триватиме до кінця 2024 року.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

ВПО