На Львівщині жінка вимагала у військовозобов’язаного 18 тисяч доларів за «білий квиток»

na lvivshhini zhinka vimagala u vijskovozobovyazanogo 18 tisyach dolariv za bilij kvitok 6718a78de5bb2 На Львівщині жінка вимагала у військовозобов’язаного 18 тисяч доларів за «білий квиток»

На Львівщині жінка вимагала у військовозобов’язаного 18 тисяч доларів за «білий квиток»

10:16, 23 жовтня 2024

Зловмисниця пообіцяла чоловіку призовного віку організувати виготовлення документів, які визначали б його непридатним до військової служби.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Львівській області правоохоронці викрили жінку, яка вимагала у військовозобов’язаного 18 тисяч доларів за «білий квиток». Про це повідомляє поліція регіону.
Так, за вказану суму 40-річна мешканка Львівського району пообіцяла чоловіку призовного віку організувати виготовлення документів, які визначали б його непридатним до військової служби. В подальшому чоловік мав намір виїхати за межі України.
Правоохоронці затримали зловмисницю у Львові в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання нею коштів від «клієнта» у сумі 18 тисяч доларів.
Затриманій повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.