Єврокомісія наприкінці жовтня дасть оцінку прогресу України на шляху до ЄС

yevrokomisiya naprikinci zhovtnya dast ocinku progresu ukrad197ni na shlyaxu do yes 6714b4c0e84d2 Єврокомісія наприкінці жовтня дасть оцінку прогресу України на шляху до ЄС

Єврокомісія наприкінці жовтня дасть оцінку прогресу України на шляху до ЄС

15:10, 19 жовтня 2024

Один із акцентів ЄС робить на незалежності ЗМІ.

Джерело фото: rada.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Європейська комісія 30 жовтня оприлюднить щорічну оцінку прогресу країн, які прагнуть приєднатися до Європейського Союзу, включно з Україною. Про це розповіла Суспільному посолка Європейського Союзу (ЄС) в Україні Катаріна Матернова.
«30 жовтня, тобто менш ніж за два тижні, ми побачимо видання 2024 року так званого пакету розширення. Це щорічна оцінка прогресу Європейської комісії, за якою оцінюються країни, які претендують на членство в ЄС. Оцінюватимуть й Україну», — розповіла посолка.
Один із акцентів ЄС робить на незалежності ЗМІ.
За її словами, з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну ЄС виділив близько 15 мільйонів євро для підтримки майже 150 засобів масової інформації, які займаються перевіркою фактів. Вона зауважила, що в умовах війни, коли ресурси обмежені, фінансова підтримка від ЄС є надзвичайно важливою.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

ЄС
ЗМІ
Україна