На Полтавщині у будинку сталася пожежа — загинула сім’я з двома дітьми

na poltavshhini u budinku stalasya pozhezha zaginula simya z dvoma ditmi 670391f02e116 На Полтавщині у будинку сталася пожежа — загинула сім'я з двома дітьми

На Полтавщині у будинку сталася пожежа — загинула сім’я з двома дітьми

12:29, 6 жовтня 2024

Під час пожежі загинула родина: чоловік, жінка та їхні син та донька 2020 року народження.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Полтавщині у селі Слобідка сталася пожежа у приватному будинку, унаслідок чого загинули четверо людей, двоє з них – діти. Про це повідомляє поліція регіону.
Попередньо встановлено, що вночі 5 жовтня у приватному будинку сталася пожежа. Після повної її ліквідації в приміщенні виявлено четверо осіб без ознак життя.
Як з’ясували поліцейські, під час пожежі загинула родина: чоловік, 1987 року народження, жінка, 1993 року народження, їхні малолітні син та донька 2020 року народження.
Для встановлення причин смерті тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу.
Слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно загибель людей) Кримінального кодексу України.
Причини та обставини події з’ясовує слідство.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.