Як оновити статус про військову службу в Армія+, – інструкція від Міноборони

yak onoviti status pro vijskovu sluzhbu v armiya instrukciya vid minoboroni 66f7b4124a85f Як оновити статус про військову службу в Армія+, – інструкція від Міноборони

Як оновити статус про військову службу в Армія+, – інструкція від Міноборони

14:08, 27 вересня 2024

Військові можуть генерувати номери заявок для оновлення даних.

Джерело фото: ukrinform

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Міноборони України анонсували нову функцію в оновленій версії мобільного застосунку Армія+, що дозволяє військовим оновлювати свої дані про військову службу.
З новою функцією користувачі зможуть генерувати номер заявки для подальшого моніторингу статусу оновлення своїх даних. Ось як працює процес:

Завантажте або оновіть застосунок та авторизуйтеся.
Якщо ваші дані відсутні в реєстрі, на екрані з’явиться повідомлення: «Ми не знайшли даних про вашу військову службу». У такому випадку натисніть на опцію «Я точно чинний військовий».
Заповніть форму, зазначивши необхідну інформацію, і надішліть її.
Після цього ви отримаєте номер заявки, за яким зможете відстежувати її статус, а також очікувати сповіщення про результат.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», цифрова команда Міністерства оборони так і не змогла втілити автоматичний обмін даними між ТЦК та реєстрами, в яких містяться дані стосовно встановлення особі інвалідності. Як випливає з рішення суду, якщо чоловіку встановлено інвалідність, йому доведеться самостійно їхати до ТЦК і повідомляти про це. Якщо він не зробить це протягом 7 днів після встановлення МСЕК групи інвалідності, то отримає штраф від ТЦК — від 17 тисяч грн.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

міноборони