Олексій Кулеба допоможе налагодити роботу між профільним комітетом Ради, громадами й Кабміном, — Віталій Безгін

oleksij kuleba dopomozhe nalagoditi robotu mizh profilnim komitetom radi gromadami j kabminom vitalij bezgin 66db2c558a1f0 Олексій Кулеба допоможе налагодити роботу між профільним комітетом Ради, громадами й Кабміном, — Віталій Безгін

Олексій Кулеба допоможе налагодити роботу між профільним комітетом Ради, громадами й Кабміном, — Віталій Безгін

11:28, 6 вересня 2024

Віталій Безгін вважає, що новопризначений віцепрем’єр докладе максимум зусиль, щоб Україна була знову успішною у сфері регіонального розвитку та децентралізації.

Фото: rada.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Народний депутат, заступник голови парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Віталій Безгін заявив, що призначення на посаду віцепрем’єр-міністра з відновлення України, міністра розвитку громад та територій Олексія Кулеби – важливий крок для налаштування злагодженої роботи між профільним Комітетом Верховної Ради, громадами та урядом, передає офіційний сайт парламенту.
«Це дуже важливе призначення для нашого Комітету. І Олексій Кулеба – це та людина, яка обіймала посади в органах місцевого самоврядування, була головою Київської ОДА, працювала в Офісі Президента. Ми вважаємо, що це оптимальний варіант і розраховуємо, що повернемося до того часу, коли вся діяльність між нашим Комітетом, органами місцевого самоврядування та урядом у тій галузі, що стосується розвитку територій та управління ними, відбуватиметься в унісон», — сказав політик.
Віталій Безгін також додав, що новопризначений віцепрем’єр докладе максимум зусиль, щоб Україна була знову успішною у сфері регіонального розвитку та децентралізації, як раніше це фігурувало у висновках наших європейських партнерів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.