Головком Сирський і начальник Генштабу Баргилевич прозвітували щодо ситуації на фронті

golovkom sirskij i nachalnik genshtabu bargilevich prozvituvali shhodo situacid197 na fronti 66d09fb0e6c42 Головком Сирський і начальник Генштабу Баргилевич прозвітували щодо ситуації на фронті

Головком Сирський і начальник Генштабу Баргилевич прозвітували щодо ситуації на фронті

17:00, 29 серпня 2024

Окремо на нараді обговорили операцію в Курській області.

Джерело фото: president.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський повідомив, що провів дві важливі наради у четвер, 29 серпня.
Перша – Головком Олександр Сирський і начальник Генштабу Анатолій Баргилевич доповіли щодо фронту.
«Детально по кожному напрямку. Найбільше уваги – Покровськ і Торецьк. Забезпечення наших бригад і конкретні оборонні дії. Дякую всім підрозділам, які справді стійко б’ються на позиціях», — повідомив Президент.
Окремо на нараді обговорили операцію в Курській області. За словами Володимира Зеленського, «завдання операції реалізовуються».
Друга нарада – Головком Олександр Сирський, голова СБУ Василь Малюк, керівник ГУР Кирило Буданов та Мінстратегпрому – Олександр Камишін.
«Всі деталі наради закриті. Єдине, що варто зазначити, – це вдячність усім нашим розробникам і виробникам далекобійної зброї. Нарощуємо українську далекобійну силу», — наголосив Глава держави.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.